Logo Suydersee Advocaten

Gratis inloop

Donderdag 17:00 – 19:00 uur

Suydersee Advocaten heeft elke donderdag van 17:00 uur tot 19:00 uur een inloop. Tijdens de inloop kunt u gratis en op informatieve wijze een vraag of een probleem voorleggen aan een advocaat. De tijd is wel beperkt. U kunt maximaal 15 minuten met de advocaat spreken. De advocaat zal uw vraag direct beantwoorden als deze eenvoudig is.

Is uw probleem eenvoudig en met een eenvoudige oplossing die u zelf kunt uitvoeren, dan zal hij u de oplossing meteen geven. Is de vraag of het probleem niet eenvoudig en wij kunnen aan u de benodigde rechtshulp geven, dan kunt u een afspraak maken. Deze verdere rechtshulp is niet gratis (zie de pagina "Kosten"). Zijn wij niet in staat u de betreffende rechtsbijstand te geven of u heeft hulp nodig van een andere soort hulpverlener, dan zullen wij proberen u door te verwijzen.

Wij benadrukken, dat de inloop informatief is en u er geen rechten aan kunt ontlenen. Pas nadat u een intakegesprek heeft gehad met één van onze advocaten, wordt door ons aan u rechtsbijstand verleend.

Suydersee Advocaten B.V.
Reaalhof 60
8232 VS Lelystad
0320 – 22 28 07
info@suydersee-advocaten.nl