Dienstverlening i.v.m. het coronavirus (COVID-19)

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) informeren wij u graag over de door ons genomen maatregelen. 

Om het besmettingsrisico zo klein mogelijk te houden én om ook op langere termijn de dienstverlening van ons kantoor te kunnen garanderen, passen wij onze dienstverlening voor dit moment aan.

Onze advocaten werken vanuit huis en kantoor gewoon door. Wij beschikken over alle techniek die daarvoor nodig is. U kunt ons onverminderd bereiken per e-mail, fax en telefoon.

Fysieke bezoeken c.q. gesprekken op kantoor zijn uitsluitend mogelijk op basis van vooraf gemaakte afspraak.

Afleveren van (post)stukken vindt plaats middels deponering in de brievenbus aan het Reaalhof 60 te Lelystad. Ophalen en afgeven van stukken aan de kantoorbalie kan tevens op vooraf gemaakte afspraak.

U heeft een uitnodiging gehad voor een afspraak op kantoor met uw advocaat:

Alleen de persoon die is uitgenodigd voor de afspraak zal worden toegelaten tot het kantoor. Derden (zoals bijvoorbeeld uw partner, familieleden of belangstellenden) zijn – tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen – niet welkom.

Heeft u vragen over het coronavirus (COVID-19)? 

Diverse organisaties werken samen om besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het nieuwe virus te beperken. Voor meer informatie kunt u onder meer de website van het RIVM bezoeken: https://www.rivm.nl.

Information in other languages

Do you have questions about the coronavirus? Or about the corona measures in the Netherlands? On the RIVM-website (https://www.rivm.nl/en/novel-coronavirus-covid-19) you will find (medical) information in English.