Gratis inloopspreekuur

*OP DONDERDAG 19 EN 26 MEI 2022 IS ER GEEN INLOOPSPREEKUUR

Suydersee Advocaten heeft elke donderdag van 17.00 tot 19.00 uur een inloopspreekuur. Tijdens dit spreekuur kunt u gratis en op informatieve wijze een vraag of een probleem voorleggen aan een advocaat. De tijd is wel beperkt. U kunt maximaal 15 minuten met één van de advocaten spreken. De betreffende advocaat zal uw vraag direct beantwoorden als deze eenvoudig is.

Is uw probleem eenvoudig te beantwoorden, dan zal hij/zij u de oplossing meteen geven. Is de vraag of het probleem niet eenvoudig en wij kunnen aan u de benodigde rechtshulp geven, dan kunt u een afspraak maken. Deze verdere rechtshulp is niet gratis (zie de pagina “Kosten”). Zijn wij niet in staat u de betreffende rechtsbijstand te geven of u heeft hulp nodig van een andere soort hulpverlener, dan zullen wij proberen u door te verwijzen.

Wij benadrukken, dat het inloopspreekuur informatief is en u er geen rechten aan kunt ontlenen. Pas nadat één van onze advocaten schriftelijk bevestigd heeft uw zaak aan te nemen, wordt door ons aan u rechtsbijstand verleend.

U wordt vriendelijk verzocht vooraf een tijdstip te reserveren. U kunt ons kantoor bereiken via telefoonnummer 0320 – 222 807.