Het kantoor

Suydersee Advocaten is een gerenommeerd en laagdrempelig advocatenkantoor in Flevoland. Het kantoor voert een algemene praktijk en levert juridisch advies en bijstand aan particulieren en ondernemers. Daarbij liggen accenten op het strafrecht, personen- en familierecht, arbeidsrecht, bestuursrecht en het asiel – en vreemdelingenrecht.

Het werkterrein omvat zowel de advisering van particulieren en ondernemers als het voeren van gerechtelijke procedures.

Heeft u advies nodig bij een (dreigend) conflict of zoekt u een advocaat voor het starten van een gerechtelijke procedure? Geen probleem, bij ons staat uw belang altijd voorop! Deskundigheid en kwaliteit staan daarbij centraal. Dit wordt bewerkstelligd door middel van het combineren van actuele kennis op gebied van de verschillende rechtsgebieden en oog voor de persoon van de cliënt.

Onze rechtsbijstand wordt in de taal van uw voorkeur verleend. Wij kunnen u te woord staan in het Nederlands, Engels, Duits of Frans. Het ter zake kundige secretariaat zorgt ervoor dat de advocaten zo optimaal mogelijk met uw zaak bezig zijn.

Suydersee Advocaten is gevestigd in het centrum van Lelystad aan het Reaalhof nr. 60 en daardoor heel makkelijk bereikbaar. Het NS station, het busstation, de rechtbank en ruime parkeermogelijkheden zijn dichtbij, op loopafstand van maximaal een paar minuten.

Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd onder toepassing van algemene voorwaarden die u op onze website aantreft. Onze aansprakelijkheid is beperkt ingevolge onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering.